Make your own free website on Tripod.com

Informatie
Home ] [ Informatie ] Deelnemen ] HTMLcode ]

 

Webring informatie

Webrings vormen een veel toegepaste methode om het aantal hits voor uw website te laten groeien. Niet alleen kan door deelname aan de webring het aantal treffers toenemen, ook de kwaliteit van het bezoek verbetert, omdat mensen die geïntereseerd zijn in Roemenië, naar uw site worden gedirigeerd.

Hoe werkt het...

Via een webring worden websites die een bepaald gemeenschappelijk thema hebben aan elkaar geknoopt. Links op iedere pagina stellen de Internetter in staat om alle pagina's in de webring één voor één langs te gaan, om eventueel uiteindelijk weer bij de uitgangspagina terecht te komen. Ook is het mogelijk om willekeurig door de pagina's te bladeren.

Deelname aan de webring is gratis.

Meedoen aan de Roemenië - Nederland Webring is vrij eenvoudig. Er geldt maar een restrictie. Uw website moet gaan over de relatie tussen Nederland en Roemenië.

Deelname gaat als volgt:

1. Meldt u eerst aan. Uw site krijgt een site-nummer toegewezen en wordt toegevoegd aan de Webring wachtrij (u ontvangt daarover een e-mailtje).
2. Kopieer de vereiste HTML-code in uw webpagina('s).
Pas de HTML-code aan door de tekst '--id--' te vervangen door uw eigen site-nummer.
3. Stuur een e-mail aan de webring-beheerder dat uw pagina is aangepast.
4. De webring-beheerder controleert daarna of uw pagina voldoet aan de eisen en of de juiste HTML-codering is opgenomen.
5. Als alles in orde is neemt de beheerder uw pagina op in de webring.
 

Opmerkingen over deze site kunt u richten aan de webring-beheerder.